Tvätta håret

Decleor skapar fantastiska produkter

Ibland så kan var och en för sig – inom sitt specifika område – skapa riktigt bra lösningar och hitta nya innovationer; men ibland så krävs det flertalet personer som tillsammans slår ihop sina kunskaper för att skapa det riktigt fantastiska.

Vad händer om vi tar en kosmetolog, en läkare, en shiatsulärare, en sjukgymnast och en aromterapeut och låter dessa slå sina kloka huvuden ihop? Det som skedde efter en sådan mix var födelsen av ett märke som fortfarande slår världen med häpnad. För 35 år sedan så satte sig nämligen dessa yrkesgrupper tillsammans ned och använde sina gemensamma kunskaper och sina specifika expertiser och skapade produkter inom hudvård som fortfarande är världsledande.

Vi talar om det franska märket Decleor och vi talar om vilken effekt och vilket resultat man som konsument får om man väljer produkter från deras breda sortiment. Decleor har en unik ställning i branschen – många har försökt kopiera deras koncept; få har lyckats och deras tanke om 100% rena och naturliga produkter – fria från tillsatser såsom färgämnen och konserveringsmedel är något som vi alla tjänar på.

Kort och gott: det Decleor har gjort är att visa att det går att skapa produkter som skonar, som återfuktar och som ger ett perfekt resultat – men där man enbart använder sig av lösningar från naturen och där varje specifik produkt anpassats efter varje kroppsdel. Oavsett om det handlar om mjukgörande hudlotion, en duschgel, en nattkräm, en ansiktsmask eller rengöringsmedel för ögonen så kan man som konsument vara säker på en sak: det ligger forskning bakom och den produkt man håller i sin hand är framtagen enbart med det bästa för ögonen.

Decleor - Mer än ytligt

Rubriken ovan är den slogan som Decleor använder sig av och den tycker vi sammanfattar hela företagets anda och gärning. Kort sagt; en produkt från Decleor jobbar inte enbart på ytan; den går på djupet och rengör, vårdar och förskönar även invändigt – kropp, själ och hud är ett och det också det som Decleor tagit fasta på.

Priset – allt detta låter dyrt? Inte alls. En annan del av filosofin är att alla ska ha råd med ett välmående yttre och inre och därför så kan man se att produkter från Decleor ligger på en väldigt rimlig prisnivå jämfört med konkurrenterna. 

2 Sep 2016