Tvätta håret

Få tillbaka ditt hårsvall

Att män kan drabbas av hårbortfall är inte något ovanligt. Men som kvinna kan det vara svårt och kännas ensamt. Det behöver det inte vara, för det finns åtgärder som du kan använda dig av.

Precis som män kan även kvinnor drabbas av hårbortfall. Även om det är betydligt mer ovanligt. Därför kan det också vara svårare för en kvinna när håret börjar bli tunt, eller kala fläckar börjar visa sig. Det vanligaste är då att använda sig av löshår eller peruk. Men båda dessa åtgärder innebär en hel del arbete, och är ändå något som syns och är mindre praktiskt. Därför kan även kvinnor använda sig av hårtransplantation för att få tillbaka det forna hårsvallet.

Fylla ut där det behövs

Med hjälp av en anpassad hårtransplantation kan du fylla ut de partier där det syns mest, och hjälpa naturen på traven. Det är en åtgärd som tar en stund att utföra, men i gengäld är det en åtgärd som gör att du sedan kan leva ditt liv precis som innan. Utan att behöva gå till hårfrisören med jämna mellanrum för att korrigera löshåret, eller vara orolig för att din peruk ska trilla av vid fel tillfälle.

Hårtransplantationer är något som har utförts under ganska många år och har hela tiden gått igenom en förbättring. Numera är det ett vedertaget ingrepp som är så pass vanligt att det har hamnat på toppen av listan över vanligaste ingreppen. Och det är en plats som ständigt stiger uppåt.

13 May 2021