Tvätta håret

Ge dig själv ett lyft utan kirurgi

Av rädsla för att behöva lägga sig under kniven är det många idag som tar till andra metoder för att ge sig själv ett lyft. Det finns lite olika metoder man kan använda sig utav, läs vidare här.

Är du intresserad av ett ansiktslyft, men vill inte lägga dig på operationsbordet och genomföra en traditionell plastikkirurgi? Då kan i sådana fall ett v soft lift vara någonting för dig. Många vill idag förbättra sitt utseende och reducera fina linjer, rynkor och hängig slapp hud. Man vill helt enkelt se så ung ut som man känner sig. Man kan välja att göra ett v soft lift om man vill behandla till exempel hängande ögonbryn, slapp hud på halsområdet eller om kinderna har börjat hänga och blivit lite för tunga.

Hur går en behandling till?

Denna metod är effektiv och säker och framförallt modern. Behandlingen efterlämnar inga ärr eller någon lång återhämtningstid, vilket kan vara väldigt skönt. Det som man kan uppleva efter det att behandlingen är avslutat är lite svullnad och blåmärken, men det lägger sig ofta inom ett par veckor. Innan behandlingen påbörjas bedövas hudområdet som ska lyftas, så det ska inte göra särskilt ont. Under själva behandlingen använder man tunna trådar som förs in en bit under huden som sedan ger ett mjukt, långvarigt och naturligt lyft av ansiktet. Du får ett synligt resultat direkt, men sedan under den tid som trådarna bryts ner och absorberas så kommer resultatet bli ännu tydligare och bättre. 

14 Dec 2020