Tvätta håret

Tänk på detta när du väljer tandläkare i Solna

Är du missnöjd med din tandläkare? I så fall ska du byta. I Solna finns det flera bra och prisvärda tandvårdskliniker. Här är några kloka tips och råd.

Det är viktigt att man är nöjd och trivs med sin tandläkare. Annars är det lätt att man undviker att gå dit eller skjuter upp kontrollerna. Att hitta en bra tandläkare är inte alltid så lätt. Det bästa brukar vara att fråga familj och vänner om vilken tandläkare som de går till.

Är man en hel familj kan man spara massor av tid om alla kan gå till samma tandläkare. Då är det bra om tandvårdskliniken också ligger nära hemmet eller skolan. Är det inte gång- eller cykelavstånd till tandläkaren är det bra om man i alla fall kan åka kommunalt.

Priserna kan skilja mellan olika tandläkare

Tandvård ska så klart alltid anpassas efter individen. Därför är det bra att välja en tandläkare som erbjuder de behandlingar man behöver. Alla kliniker erbjuder grundtandvård men vissa kliniker har även specialbehandlingar som implantat, tandblekning, tandreglering etc. Är man i behov av någon typ av specialbehandling kan det vara bra att välja en mer modern klinik.

Det råder fri prissättning på tandvårdsbehandlingar i Sverige och priserna kan därför skilja en hel del mellan olika tandläkare i Solna. Behöver man genomgå en mer omfattande behandling ska man absolut jämföra priser. Ofta finns det prislistor utlagda på de olika klinikernas hemsidor men vill man ha ett exakt pris är det bättre att ringa och fråga.

Hitta din tandläkare här: solnadental.se

4 Sep 2023